21. syyskuuta 2011

Minua naurattaisi jos ei tuntuisi näin pahalta, olen vain niin väsynyt tähän kaikkeen ja syön liikaa ja kukaan ei ymmärrä ja olen ruma ja lihava ja ulkona sataa jäätävää tihkua suoraan silmäluomieni alle, jalat ei kanna, lenkiltä rappukäytävään läpimärkänä ja itkua nieleskellen. En osaa kirjoittaakaan enää. Olen niin ruma että oksettaa.

En tiedä missä vaaka on, ahdistaa, haluan tietää paljonko olen lihonut vaikka toisaalta en. Ruokana oli juustotortellineja, lempiruokaani, minun oli pakko syödä ja jälkeenpäin rukoilin vain että vanhempani olisivat lähteneet lenkille kauppaan ystäville ihan sama kunhan vain olisin päässyt oksentamaan ilman, että vanhan kerrostalon äänieristys olisi antanut minut ilmi häijysti hymyillen. Joten siinä minä istuin, kylpyhuoneen lattia ja sadat tuhannet miljoonat kyyneleet solisluilla, miksen minä voi vain olla laiha? Tai edes onnellinen? Jotain?

1025kcal ja enää en syö

4 kommenttia:

 1. Tiedän sen tunteen. Istua kylpyhuoneen lattialla tuhannet miljoonat kyyneleet poskilla - miksi elämän piti mennä näin?
  Siihen on vaikea vastata, kun itsekään ei tiedä oikeita sanoja.
  Toivon vain voimia ja löytämään oikean tein, jota kulkea. Askel askeleelta.

  VastaaPoista
 2. Anon; kiitos ihan hurjasti kommentistasi. ♥ Ehkä minäkin vielä löydän sen oikean polun. Joskus vielä.

  VastaaPoista
 3. Voi sinä ihana! ;L
  (voisitko salaa kertoa, mikä on sun bmi?)

  VastaaPoista
 4. liian tuttu olo.
  en halua, että sä tunnet niin.
  halauksia, et ole yksin ♥
  (et ole koskaan yksin, jos vaan haluat niin)

  VastaaPoista